Game Station

Velibaba Çok Programlı Anadolu Lisesi okulumuzun  eTwinning proje kurucusu  öğretmenlerinden   NURAY  ÖZBAYAR  ORHAN ve Emine EKEN ŞİMŞEK  Arnavutluk Ortağımız Mentor KOVAÇİ ile  GAME STATION projesi yapılmaktadır. Projemizin Ortak üyeleri  Kartal Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü  Alan Şefi Gülsüm ALBAYRAK , Ankara Yavuz Sultan Selim Ortaokulu Çocuk gelişim Öğretmeni  Hatice UYSAL, Çanakkale Lapseki İÇDAŞ-ÇİB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Çocuk Gelişimi Bölümü  Alan şefi Nur KOÇAŞ, Mersin  Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Bilişim Teknojileri  Öğretmeni Emrah KARAYILAN  ve  Edebiyat Öğretmeni FADIL AKYEL, Şile İstanbul Borsa  50.Yıl  Çok programlı Anadolu Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Öğretmeni Alev ÇİRKİN  ile proje  çalışmalarımızı başarılı bir şekilde yürütmekteyiz.

Öğrencilerimiz ile geleneksel veya yaratıcı oyunlar oynayarak, oyunlar yaratıp oynayarak ve buna bağlı olarak Web 2.0 vb. teknolojik araçlar ile yapılması projemizin temel prensibidir.Oyun her yaştan insan için önemlidir. Çünkü hayat oyunlarda şekillenir ve anlam kazanır.

NURAY ÖZBAYAR ORHAN and Emine EKEN ŞİMŞEK, one of the eTwinning project founder teachers of our Velibaba Multi-Program Anatolian High School, is carrying out a GAME STATION project with our Albanian Partner Mentor KOVAÇİ. Joint members of our project are Kartal Sabiha Gökçen Vocational and Technical Anatolian High School Child Development Department Chief Gülsüm ALBAYRAK, Ankara Yavuz Sultan Selim Secondary School Child Development Teacher Hatice UYSAL, Çanakkale Lapseki İÇDAŞ-ÇİB Vocational and Technical Anatolian High School Child Development Department Area Chief Nur KOÇAŞ, Mersin Atatürk We are successfully carrying out our project studies with Vocational and Technical Anatolian High School Information Technologies Teacher Emrah KARAYILAN and Literature Teacher FADIL AKYEL, Şile Istanbul Stock Exchange 50th Year Multi-program Anatolian Vocational High School Child Development Teacher Alev ÇİRKİN. By playing traditional or creative games with our students, creating and playing games and accordingly Web 2.0 etc. Using technological tools is the basic principle of our project. The game is important for people of all ages. Because life takes shape and gains meaning in games.

16-05-2023

Yayın: 16.05.2023 - Güncelleme: 16.05.2023 10:40 - Görüntülenme: 535