T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KARTAL - Kartal Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

My Digital Footprints ( Dijital Ayak İzlerim) eTwinning Projesi

"My Digital Footprints" ( Dijital Ayak İzlerim) e-Twinning Projemiz Başladı.

 Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ataşehir, İstanbul ,

Vilniaus Simono Konarskio gimnazija, Vilnius, Litvanya,

Colegiul Tehnic Feroviar din Bălți, Bălți, Moldova,

lıceul Tehnologıc Construcţıı De Maşını Colıbaşı, Mioveni, Romanya,

Zehra Şelale Anadolu Lisesi, Perşembe, Ordu, 

okulumuz İstanbul Kartal Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi katılımıyla yürütülen eTwinning projemiz uluslararası projeler kategorisinde yerini aldı. 6 öğretmen, 50 ye yakın lise öğrencisinin katıldığı proje Aralık 2021 - Mart 2022 tarihleri arasında yürütülecektir.

Projemiz dijital dünyanın hayatımıza etkisi hakkındadır. Proje ile öğrencilerimizin dijital ayak izlerini kontrol altında tutmak ve doğru adımlar atarak doğru izler bırakmak için neler yapabileceklerini öğrenmeleri, güvenli internet kullanımının önemini kavramalarını amaçlıyoruz.

Ayrıca projemiz; dijital dünyanın çekici yanları ve riskleri nelerdir? Dijital medyayı nasıl en ideal şekilde kullanabilir ve güvenli bir şekilde başa çıkabiliriz? gibi sorulara cevap arayacaktır. Bu proje sırasında medya okuryazarlığını ve modern iletişim medyasının güvenli kullanımı teşvik edilmektedir.

Projemizin temel amacı, öğrenci merkezli etkinliklerle dijital vatandaşlık bilinci oluşturmak, birçok farklı web2.0 aracının öğrencilere tanıtılması ( Padlet, Kahoot, PowerPoint, Answergarden vb.) ve yabancı dil yeterliliği geliştirmektir.

Okulumuz İstanbul Kartal Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi katılımıyla yürütülen eTwinning projemiz uluslararası projeler kategorisinde yerini aldı.

27-12-2021

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 24.12.2021 - Güncelleme: 27.12.2021 20:53 - Görüntülenme: 770
  Beğen | 2  kişi beğendi