Öğrenci Servis Araçlarının Tespiti ve Sözleşmesi İşi

ÖĞRENCİ SERVİS ARAÇLARININ TESPİTİ VE SÖZLEŞMESİ İŞİ DUYRUSUDUR

a)      İşin niteliği ve yeri

b)      Şartnamenin ve Eklerinin Nereden ve Hangi Şartlarda Alınacağı

Taşıma işi için hazırlanan şartname ve ekleri okul müdürlüğümüzden 16.06.2023 - 25.06.2023 tarihleri arasında mesai günleri ve mesai saatleri içerisinde ücretsiz olarak istekli Taşımacılar tarafından alınabilecektir.

c)       Servis Aracı Tespiti İşinin Yapılma Yeri, Tarihi ve Saati

Okulumuz öğrencileri için Okul Servis Araçlarının Belirlenmesinin Tespiti İşi 26.06.2023 günü saat 15.00'da Okulumuz öğretmenler odasında yapılacaktır.

d ) Okul servis araçları taşıma işine katılabilme şartları ve istenen belgeler.

Okul servis araçları taşıma işine katılabilme şartları ve istenen belgeler şunlardır.

a)      Tebligat için adres beyanı, irtibat için telefon numarası, varsa faks numarası ve elektronik posta adresi

b)      Gerçek kişi olması halinde servis çalıştırılması işin yapıldığı yıl içinde alınmış ticaret veya sanayi odası veya meslek odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge.

c)       Tüzel kişi olması halinde mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğu ticaret ve veya sanayi odasından servis çalıştırılması işine ilişkin ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge.

d)      Taşımayı gerçekleştireceği taşıtların gerçek kişilerde gerçek kişiler adına, tüzel kişilerde üçte birinin tüzel kişilik adına tescilli olduğuna ilişkin belgeler.

e)      Taşıma yapacağı araçların ruhsat fotokopileri ve araç muayene raporu

f)       Taşıma işinde kullanılacak araçların OKUL SERVİS ARAÇLARI  yönetmeliğinde belirtilen şartlara uygun ve gereli izin belgeleri

g)      Taşımacın servis ve yolcu taşımacılığını gösterir. NACE kodlu faaliyet belgesi

Evrakların Komisyona Teslimi

İstekliler, ilanda belirtilen saate kadar (25.06.2023 günü saat 17:00 )servis taşıma için istenen evraklarını komisyona tutanakla teslim eder.

(2) Taşımayıcıyı tespit komisyonuna verilen dosyalar her hangi bir sebeple geri alınamaz.

Serap ÇALIŞKAN               Murat EROZAN                       Ahmet AÇİM                                  Salihanur TAÇ

Öğretmen Üye                      Veli Üye                                 Veli Üye                                     O.A.B. Başkanı

Semih SİNAN

Okul Müdürü (Başkan)