İSTANBUL / KARTAL - Kartal Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

8383 MEB SMS Bilgilendirme Servisi

8383 MEB Mobil Bilgi Servisi

MEB Mobil Bilgi Servisi Milli Eğitim Bakanlığı veri tabanında yer alan öğrenci bilgilerinin SMS yolu ile de takip edilebildiği bir servistir.MEB Mobil Bilgi Servisi kapsamında e-okul yönetim sisteminde üretilen;

• Devamsızlık Bilgileri,
  • Sınav Sonuç Bilgileri,
  • Sınav Tarihleri,
  • Karne Notları,
  • Diploma Notu,
  • Proje Bilgileri,
  • Kayıt Alınması / Silinmesi Bilgisi,
  • Nakil Bilgisi,

· Vb.
bilgilere mobil ortamdan SMS ile ulaşılması sağlanacaktır.Servise üye olan kullanıcılar bilgileri otomatik olarak alabilirler.

Üye olmak için cep telefonunuzdan, eğitim bilgilerini almak istediğiniz öğrencinin T.C. Kimlik Numarasını yazarak 8383'e göndermeniz yeterlidir.

MEB Mobil Bilgi Servisi üyelik iptali için cep telefonunuzdan IPTAL yazıp 8383'e göndermeniz yeterli olacaktir.

Üyelikli Servis; Aylık üyelik ücreti tüm vergiler dahil2 (iki) TL. olup, servis kapsamında Aylık en fazla 30 SMS gönderilmektedir.

Yayın: 07.11.2014 - Güncelleme: 23.02.2024 17:01 - Görüntülenme: 4695