19. Uluslararası Gastronomi Festivali
23-24-25 Aralık 2022 tarihlerinde gerçekleşen 19. Uluslararası Gastronomi Festivali'nde öğrencilerimiz dört farklı kategoride yarışarak okulumuzu temsil etmişlerdir.
Öğrencilerimiz hem bireysel hem de ekip olarak yarıştıkları tüm kategorilerde yani toplamda 6 adet altın madalya kazanmışlardır. Okul müdürümüz Semih Sinan, bayrak töreninde öğrencilerimize madalya ve sertifikalarını bir kez daha takdim etmiştir.
Öğrencilerimizin isimleri ve yarıştıkları kategoriler:
Selin Yücel - Balık Ana Yemek Tabağı - Altın Madalya
Perihan Akıncı - Restoran Tatlı Tabağı - Altın Madalya
Merve Geçgeloğlu - Restoran Tatlı Tabağı - Altın Madalya
Selin Yücel, Perihan Akıncı, Merve Geçgeloğlu - Yılın En İyi Lisesi Ekip Yarışması - Altın Madalya
Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.