Let's Recycle the World

''Let's Recycle the World'' eTwinning Projesi

Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Mehtap DENİZ BAŞ tarafından yürütülen “Let’s Recycle the World”  eTwinning projesi çalışmalarına başlamışlardır.

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında okulumuz  Bilişim Teknolojileri öğretmeni Mehtap DENİZ BAŞ tarafından yürütülen projeye Sakarya Akyazı Nilüfer Hatun MTAL, Bursa Nilüfer Hatun MTAL, Bursa Sadık Yılmaz MTAL, Bursa Osmangazi Borsa İstanbul MTAL ve Bursa Nilüfer Hatun MTAL ile İtalya, Romanya, Litvanya, ve Sırbistan’dan da  ortaklarımızın katılımıyla gerçekleştirilecek olan   ''Let's Recycle the World'' eTwinning projesi çalışmalarına başlamıştır. Mart-Nisan-Mayıs ayları arasında yürütülecek olan projemizde okulumuz 11/B sınıfından 5 (beş) öğrenci yer almaktadır. 5 yabancı ve 7 Türk ortakla gerçekleştirilecek olan projenin mayıs ayında tamamlanması planlanmaktadır.

03-05-2023

Yayın: 03.05.2023 - Güncelleme: 03.05.2023 16:04 - Görüntülenme: 581